0224-105 15 info@poppos.se

Hus­tillverk­aren i sala

Välj Poppos AB när du vill ha en husleverantör som jobbar nära dig under hela projektet. Hos oss har du en och samma kontaktperson genom hela byggprocessen.

Varför ska du välja Poppos som din husleverantör?

Vår huvudinriktning är nyproduktion. Vi bygger nyckelfärdiga hus helt efter dina önskemål. Väggarna förproduceras i Poppos husfabrik som ligger beläget i Sala och som monteras ihop på plats. Genom att vi har två starka ben att stå på; dels markarbeten där vi kan planera tomten och husets placering på bästa sätt, samt se till att grunden till ditt hus blir korrekt utfört och anpassat. Vårt andra ben är just hustillverkning och snickeri. Våra erfarna snickare brinner för sitt jobb och ser till att huset blir friskt och välbyggt med ett hållbart tänk.

Med oss har du endast en kontakt genom hela bygget som projektleder från start till färdigställande.

Våra styrkor

  • Vi är lokala och verkar i Mälardalen med utgångspunkt i Sala.
  • Vi är proffs på husgrunder och markplanering.
  • Vi tillverkar välbyggda och friska hus helt efter dina önskemål.
  • Vi har en egen husfabrik där väggarna och takstolar byggs innan allt monteras på plats.
  • Du får en projektledare som blir din kontaktperson genom hela byggprocessen.
  • Vi är bra på att lyssna och även på att komma med råd och tips.
  • Vi hjälper dig med bygglov, ritningar och andra handlingar.

bygga smart

Genom att säkerställa att husväggar snabbt kommer på plats undviker vi fuktproblem.

Vi tillverkar moduler till hus, gararage, förrå, carport m.m i blockformat i vår husfabrik för att spara både tid och resurser. Det är en stor fördel att huset reses och blir tätt väldigt fort då vi minimerar risken för byggfukt och mögelproblem.

HUSTILLVERKNING

det är vi som bygger

Vi bygger huset som du vill ha det. Om du har en färdig ritning ser vi tillsammans över den och bygger ditt drömhem. Vi lejar inte ut bygget till någon annan. Allt produceras på plats eller i vår egna husfabrik i Sala.

Vårt team består av duktiga markarbetare, husbyggare, byggnads­snickare, elektriker, plattsättare, målare och VVS-montörer. Det gör att arbetet aldrig står still och husprojektet ständigt drivs framåt tills huset står färdigt och inflyttningsklart.

HUSFABRIK

vi bygger inomhus

I Sala hittar du vår husfabrik med egen tillverkning av husmoduler i en fuktfri miljö. I och med att moduler producerade inomhus utsätts de inte för vädrets makter under byggnationen. Dessutom går arbetet mycket fortare.

Väl på plats monteras väggar och takstolar vilket gör att taket kommer på plats inom loppet av några dagar. Ditt hus hålls torrt och friskt under hela processen.

 

Poppos AB
Fridhemsgatan 19, Sala

Org. nr: 556763-9116

0224-105 15
info@poppos.se

Vi utgår alltid ifrån kundens behov och utför alla uppdrag med yrkesstolthet och ett stort engagemang. Vår målsättning är att vara kostnadseffektiva och kvalitetsmedvetna.

Vi erbjuder mark- och anläggningsarbeten, grundläggningar av byggnader och exploateringsområden, VVS-uppdrag och byggnationer i alla storlekskategorier. Vi installerar enskilt avlopp och utför dräneringar.