0224-105 15 info@poppos.se

Profession­ella områdes­skydd

Vi monterar och säljer heltäckande områdesskydd både till byggarbetsplatser, industrier, förskolor och privata miljöer.

stängsel & grindar

Med hjälp av stabila och säkra stängsel blir det svårare att ta sig in och området blir säkrare.

Vi säljer och monterar stängsel och områdesskydd. Som partner till ABAS Protect kan vi leverera svensktillverkade säkerhetsprodukter speciellt anpassade för förhållanden på våra nordliga breddgrader. Varesig det handlar om att skärma av, stänga in, stänga ute eller för att ha ett pålitligt forceringsskydd har vi de rätta produkterna för dig.

Vi monterar stängsel till industri, dagis, förskola, skolor, äldrevård, byggarbetsplatser, kraftanläggningar, herrgårdar och andra både offentliga, och privata miljöer.

ABAS Protect

för olika säkerhets-klasser

ABAS Protect fokuserar på kvalitet i varje detalj. De tillverkar sina produkter i egen regi, och har därför kontroll på hela tillverkningen, från råvara till färdig produkt. Det finns en mängd stängsel att välja mellan. Kontakta oss så tar vi fram förslag på områdesskydd för dina behov.

Poppos AB
Fridhemsgatan 19, Sala

Org. nr: 556763-9116

0224-105 15
info@poppos.se

Vi utgår alltid ifrån kundens behov och utför alla uppdrag med yrkesstolthet och ett stort engagemang. Vår målsättning är att vara kostnadseffektiva och kvalitetsmedvetna.

Vi erbjuder mark- och anläggningsarbeten, grundläggningar av byggnader och exploateringsområden, VVS-uppdrag och byggnationer i alla storlekskategorier. Vi installerar enskilt avlopp och utför dräneringar.