0224-105 15 info@poppos.se

Planera din tomt

Oavsett om du har en tomt som är helt bar eller som är fylld med befintliga växter kan den optimeras för ditt boende. Vill du ha en asfalterad uppfart, en pool, en mur eller en uteplats för sommarens middagar? Vi hjälper dig med planeringen.

Tomtplanering

En planläggning av tomten innan grunden påbörjas sparar både tid och pengar.

Vi utformar din tomt så att det passar ditt behov. Vi hjälper dig att tänka långsiktigt och kommer gärna med råd om hur du kan ta tillvara på buskar och träd som redan växter på tomten, eller hur du kan få en helt ny och vacker trädgård.

Stensättning

Stensättning i Sala

Vi utför asfalteringar, plattläggningar och stensättningar på uppfarter, trädgårdsgångar och uteplatser. 

Uteplatser

Ett väl utfört markarbete förlänger livslängden på din uteplats.

Oavsett om din uteplats, altan eller terrass ska vara stenbelagd eller ett trädäck så hjälper vi dig. Komposittrallen är trevlig och underhållsfri, tryckimpregnerad trall sköter sig mest själv och är kostnadseffektivt och det finns en hel del alternativa träslag och stensorter som passar just dina behov och fastighet. 

utemiljö för avkoppling och aktiviteter

Förutom markarbeten har vi lång erfarenhet av att skapa trivsamma utemiljöer.

Vi skapar utemiljöer med buskar, träd, gräsytor och andra planteringar. Vi hjälper dig med allt från planering av utemiljön till bortforsling av trädgårdsavfall. Behöver du jord, grus och sand så ordnar vi självklart det.

Grus- och jordterminalen

beställ eller hämta själv

I vår jord- och grusterminal kan du själv hämta det du behöver till din tomt. Du kan även beställa leverans direkt till din tomt.

  • sand
  • grus
  • singel
  • makadam
  • olika sorters bergkross
  • täckbark
  • planteringsjord
  • med mera …

Poppos AB
Fridhemsgatan 19, Sala

Org. nr: 556763-9116

0224-105 15
info@poppos.se

Vi utgår alltid ifrån kundens behov och utför alla uppdrag med yrkesstolthet och ett stort engagemang. Vår målsättning är att vara kostnadseffektiva och kvalitetsmedvetna.

Vi erbjuder mark- och anläggningsarbeten, grundläggningar av byggnader och exploateringsområden, VVS-uppdrag och byggnationer i alla storlekskategorier. Vi installerar enskilt avlopp och utför dräneringar.