0224-105 15 info@poppos.se

Bygg­nads­arbeten

Vi utför alla förekommande snickeri- och byggnads­­arbeten, stora som små. Välkommen med din förfrågan på 0224-105 15 eller info@poppos.se.

Exempel på arbeten som vi utför

Nyproduktion, villa

Rita själv eller låt oss hjälpa dig att ta fram en design och rita upp drömhuset. Vi tillverkar färdiga moduler utifrån dina önskemål i vår husfabrik.

Om- och tillbyggnader

Vi hjälper till med ombyggnation och tillbyggnader.

Renoveringar

Vi utför renoveringar av exempelvis badrum, fasad och tak. 

Garage/carport

Forma ditt garage eller carport efter dina behov eller välj någon av våra färdiga moduler.

Attefallshus

Vi tillverkar attefallshus på plats eller i vår husfabrik i Sala.

Takbyten

Vi utför takarbeten i plåt, plast, tegel eller betongtegel.

Fönsterbyten

Beställ fönsterbyte av oss. Vi monterar både färdiga standardfönster eller måttbeställda skjutpartier till uterummet.

Kök och inredning

Vi monterar de flesta kök som finns på marknaden.

Altan/uteplats

Skissa själv eller ta hjälp av en trädgårdsarkitekt när du planerar din altan eller uteplats. Vi har flera duktiga arkitekter som vi kan rekommendera.

Bygga smart

Genom att säkerställa att husväggar snabbt kommer på plats undviker vi fuktproblem. Vi tillverkar moduler till bl.a hus, garage, förråd, carport i blockformat i vår husfabrik för att spara både tid och resurser. Det är en stor fördel att huset snabbt blir rest och tätt då vi minimerar risken för byggfukt och mögelproblem.

Poppos AB
Fridhemsgatan 19, Sala

Org. nr: 556763-9116

0224-105 15
info@poppos.se

Vi erbjuder mark- och byggtjänster till företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Vi har en stor maskinpark och engagerade medarbetare som hjälper till med stora som små projekt. Poppos AB har både mark, bygg och vvs under samma tak. Till varje projekt finns en dedikerad arbetsledare som kvalitetssäkrar arbetet och håller en kontinuerlig kontakt med dig.

Med ett genuint intresse och stor hängivenhet hjälper vi dig som kund genom projektet på ett effektivt sätt utan att tumma på kvalitet eller arbetsmiljö.