0224-105 15 info@poppos.se

”Vi är enga­gerade och brinner för det vi gör”

Calle Bouvin, vd

Det är bra sammanhållning och mycket humor bland personalen. Det är en glad känsla i kroppen när man går till jobbet.

Christian Stenbärj, Lastbilschaufför

Snickare

Vi söker drivna och duktiga snickare som är självgående och med erfarenhet från branschen.

Poppos - Vi söker erfarna snickare

Vill du ha en bra lön, bra förmåner och möjligheten att arbeta lokalt i Sala och Västerås med omnejd? Vi söker fyra erfarna snickare till vårt samman­svets­ade team där vi jobbar med nyproduktion, service­jobb, tillbyggnader och blocktillverkning av husväggar. I yrkesrollen är du trygg och noggrann. Du kan arbeta både självständigt och i grupp. Du finns självklart till hands om en kollega behöver hjälp och du stöttar gärna upp där det behövs.

Kravspecifikation
  • Godkänt yrkesbevis inom träarbete.
  • Breda kunskaper inom snickeriyrket.
  • Dokumenterad erfarenhet om minst 5 år.
  • Talar och skriver svenska flytande.
  • Förmåga att läsa och förstå ritningar.
  • B-körkort.

Det är viktigt att du uppfyller kravbilden för att söka tjänsten hos oss. Tyvärr tar vi för närvarande inte emot lärlingar, praktikanter eller nyexaminerade.

Anställnings­formen är tillsvidare på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Skicka in din ansökan med cv, referenser och personligt brev senast 2021-10-03 till Martin Vangbo, platschef bygg, martin@poppos.se, 0224-105 21.

Markanläggare med maskinvana

Vi söker en erfaren och noggrann anläggare/grävmaskinist.

Poppos - Vi söker markanläggare med maskinvana

Det är viktigt för oss att du kan arbeta självständigt och vara flexibel. Vi ser gärna att du har erfarenhet av både maskinkörning och arbetet utanför. På Poppos AB utför vi det mesta inom markanläggning och entreprenad.

Du hamnar i ett sammansvetsat team med bra sammanhållning och du har stor möjlighet att påverka arbetet. Anställningsformen är tillsvidare på heltid med tillträde enligt överenskommelse. B-körkort är ett krav. 

Urvalsprocessen sker löpande. Skicka in din ansökan till Calle Bouvin på calle@poppos.se.

MASKINPARK

vi älskar vårt jobb – och våra maskiner

Varje maskin har sin unika funktion och är speciellt utvald för att vi ska kunna hantera olika typer av uppdrag.

Tack vare vår fordonsansvarig har vi alltid full kontroll över våra maskiner som servas och besiktigas med jämna mellanrum. Det är av stor vikt att det inte uppstår förseningar och komplikationer när vi utför våra uppdrag.

Poppos AB
Fridhemsgatan 19, Sala

Org. nr: 556763-9116

0224-105 15
info@poppos.se

Vi utgår alltid ifrån kundens behov och utför alla uppdrag med yrkesstolthet och ett stort engagemang. Vår målsättning är att vara kostnadseffektiva och kvalitetsmedvetna.

Vi erbjuder mark- och anläggningsarbeten, grundläggningar av byggnader och exploateringsområden, VVS-uppdrag och byggnationer i alla storlekskategorier. Vi installerar enskilt avlopp och utför dräneringar.