0224-105 15 info@poppos.se

”Vi är enga­gerade och brinner för det vi gör”

Calle Bouvin, vd

Det är bra sammanhållning och mycket humor bland personalen. Det är en glad känsla i kroppen när man går till jobbet.

Christian Stenbärj, Lastbilschaufför

Lediga jobb

Just nu är vi 20 medarbetare och vi fortsätter att växa. Vill du bli en i vårt gäng?

Vi är alltid öppna för att komma i kontakt med intressanta personer som vill byta arbetsplats, söker praktik eller som vill bli en samarbetspartner. Kontakta oss med din förfrågan till Calle Bouvin på calle@poppos.se.

Snickare

Vi söker drivna och duktiga snickare som är självgående och med erfarenhet från branschen.

Poppos - Vi söker erfarna snickare

För oss är det viktigt att vi kan känna stolthet i vårt arbete och att vi alltid möter kunden på ett professionellt och serviceinriktat sätt. Vi inriktar oss bl.a. på nybyggnation av hus och garage. 

Du får bra lön, bra förmåner och möjligheten att arbeta lokalt i Sala och Västerås med omnejd. Du hamnar i ett sammansvetsat team med bra sammanhållning och du har stor möjlighet att påverka arbetet.

Anställningsformen är tillsvidare på heltid med tillträde enligt överenskommelse. B-körkort är ett krav.

Urvalsprocessen sker löpande. Skicka in din ansökan till Calle Bouvin på calle@poppos.se.

Markanläggare med maskinvana

Vi söker en erfaren och noggrann anläggare/grävmaskinist.

Poppos - Vi söker markanläggare med maskinvana

Det är viktigt för oss att du kan arbeta självständigt och vara flexibel. Vi ser gärna att du har erfarenhet av både maskinkörning och arbetet utanför. På Poppos AB utför vi det mesta inom markanläggning och entreprenad.

Du hamnar i ett sammansvetsat team med bra sammanhållning och du har stor möjlighet att påverka arbetet. Anställningsformen är tillsvidare på heltid med tillträde enligt överenskommelse. B-körkort är ett krav. 

Urvalsprocessen sker löpande. Skicka in din ansökan till Calle Bouvin på calle@poppos.se.

Vi är ett bra gäng, alla är kompisar och går bra ihop. Det gör att det inte spelar någon roll vem man jobbar med i de olika projekten.

Sofie Karlsson, Anläggare

MASKINPARK

vi älskar vårt jobb – och våra maskiner

Varje maskin har sin unika funktion och är speciellt utvald för att vi ska kunna hantera olika typer av uppdrag.

Tack vare vår fordonsansvarig har vi alltid full kontroll över våra maskiner som servas och besiktigas med jämna mellanrum. Det är av stor vikt att det inte uppstår förseningar och komplikationer när vi utför våra uppdrag.

Fridhemsgatan 19, Sala

0224-105 15

info@poppos.se

Vi utgår alltid ifrån kundens behov och utför alla uppdrag med yrkesstolthet och ett stort engagemang. Vår målsättning är att vara kostnadseffektiva och kvalitetsmedvetna.

Vi erbjuder mark- och anläggningsarbeten, grundläggningar av byggnader och exploateringsområden, VVS-uppdrag och byggnationer i alla storlekskategorier. Vi installerar enskilt avlopp och utför dräneringar.