0224-105 15 info@poppos.se

Jobba hos oss

Vill du jobba tillsammans med ett riktigt bra och sammansvetsat gäng? Skicka in din ansökan till oss.

Det är bra sammanhållning och mycket humor bland personalen. Det är en glad känsla i kroppen när man går till jobbet.

Christian Stenbärj, Lastbilschaufför

Snickare

Vi söker drivna och duktiga snickare som är självgående och med erfarenhet från branschen.

Poppos - Vi söker erfarna snickare

Vi söker ett par erfarna snickare till vårt samman­svets­ade team där vi jobbar med nyproduktion, service­jobb, tillbyggnader och blocktillverkning av husväggar. I yrkesrollen är du trygg och noggrann. Du kan arbeta både självständigt och i grupp. Du finns självklart till hands om en kollega behöver hjälp och du stöttar gärna upp där det behövs.

 

Kravspecifikation
  • Godkänt yrkesbevis inom träarbete.
  • Breda kunskaper inom snickeriyrket.
  • Dokumenterad erfarenhet om minst 5 år.
  • Talar och skriver svenska flytande.
  • Förmåga att läsa och förstå ritningar.
  • B-körkort.

Det är viktigt att du uppfyller kravbilden för att söka tjänsten hos oss. Tyvärr tar vi för närvarande inte emot lärlingar, praktikanter eller nyexaminerade.

Anställnings­formen är tillsvidare på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Antagningarna sker löpande. Skicka din ansökan med cv, referenser och personligt brev till Linus Ahlin, arbetsledare bygg, linus@poppos.se, 0224-105 21. 

MASKINPARK

vi älskar vårt jobb – och våra maskiner

Varje maskin har sin unika funktion och är speciellt utvald för att vi ska kunna hantera olika typer av uppdrag.

Tack vare vår fordonsansvarig har vi alltid full kontroll över våra maskiner som servas och besiktigas med jämna mellanrum. Det är av stor vikt att det inte uppstår förseningar och komplikationer när vi utför våra uppdrag.

Poppos AB
Fridhemsgatan 19, Sala

Org. nr: 556763-9116

0224-105 15
info@poppos.se

Vi erbjuder mark- och byggtjänster till företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Vi har en stor maskinpark och engagerade medarbetare som hjälper till med stora som små projekt. Poppos AB har både mark, bygg och vvs under samma tak. Till varje projekt finns en dedikerad arbetsledare som kvalitetssäkrar arbetet och håller en kontinuerlig kontakt med dig.

Med ett genuint intresse och stor hängivenhet hjälper vi dig som kund genom projektet på ett effektivt sätt utan att tumma på kvalitet eller arbetsmiljö.