0224-105 15 info@poppos.se

enskilt eller kommunalt avlopp

Tack vare vår kompetens och erfarenhet inom både markarbeten och vvs är vi en perfekt leverantör för att anlägga ditt enskilda avlopp.

vi installerar enskilt avlopp

Med många års erfarenhet av olika typer av marker och avlopps­lösningar, är vi 100% säkra på att vi hittar den bästa lösningen för dig.

Behöver du hjälp med ditt enskilda avlopp kan du tryggt vända dig till oss. Vi installerar trekammarbrunn med tillhörande markbaserad lösning som markbädd eller infiltration, beroende på markens förutsättningar. Vi hjälper även till med att installera ett reningsverk eller ansluta till det kommunala avloppet.

Efter att avloppet är på plats återställer vi din tomt så att det är snyggt och prydligt när vi lämnar platsen.

Behöver du hjälp med ansökan till kommunen? Den kontakten tar vi hand om så att du slipper extrajobbet. 

Vi kan även ombesörja VVS-delen och dra fjärrvärme, fiber, el, etc i samband med markarbetet.

anslutning till kommunalt avlopp

Våra römokare är pålitliga, erfarna och certifierade av Säker Vatten.

Kommunen drar oftast det kommunala avloppet endast till tomtgränsen. Sedan börjar det stora arbetet att koppla ihop avloppet till bostaden. Vi gräver och ordnar anslutningarna så att vatten och avlopp fungerar utan problem. Vi kan även hjälpa till att installera toalett, dusch etc. om det behöver uppdateras.

ECOBOX

Ecobox – ett enklare avlopp

Glöm trekammarbrunnar, markbäddar och infiltrationer. Avloppsrening ska vara enkelt att installera och underhålla.

Vi installerar enskilt avlopp och är återförsäljare av Ecobox i Sala, Heby, Enköping, Håbo och Bålsta, Södra Dalarna, Västerås, Surahammar och Hallstahammar. Du kan även teckna serviceavtal för din befintliga Ecobox.

Läs mer om Ecobox på tillverkarens hemsida genom att klicka här.

Poppos AB
Fridhemsgatan 19, Sala

Org. nr: 556763-9116

0224-105 15
info@poppos.se

Vi utgår alltid ifrån kundens behov och utför alla uppdrag med yrkesstolthet och ett stort engagemang. Vår målsättning är att vara kostnadseffektiva och kvalitetsmedvetna.

Vi erbjuder mark- och anläggningsarbeten, grundläggningar av byggnader och exploateringsområden, VVS-uppdrag och byggnationer i alla storlekskategorier. Vi installerar enskilt avlopp och utför dräneringar.